Zoeken
In\uitlog

Concertreis, statiegeldactie, Mañana Mañana.

 

Concertreis

In 2024 bestaat muziekvereniging Juliana 115 jaar en dat gaan we vieren.

We hebben een prachtig orkest, veel (jeugd)leerlingen en zoals altijd zullen wij ons ook in het jubileumjaar laten zien en horen middels een groots concert.

Voor de orkestleden staat er ook nog iets heel anders op de planning. We gaan namelijk met het hele orkest op een orkestreis naar Trier in Duitsland. Deze reis: “TOUR OPUS 115”, zal plaatsvinden in het pinksterweekend van 2024. Wij geven daar 3 concerten, bezoeken wat mooie plekken en hebben 2 gezellige avonden. Bijna alle orkestleden gaan mee en ook verscheidene partners dus we hebben al een bus geboekt voor zeker 60 reizigers.

 

Heel leuk allemaal, maar dit reisje moet bekostigd worden  en dat doen we zelf.  Alle leden betalen hun eigen reis, onderdak, uitstapjes, consumpties en maaltijden. We willen de leden echter onderweg ook kunnen trakteren  op een ijsje, een kop koffie of een broodje. En daar zamelen we geld voor in.

 

Op dit moment lopen er twee acties:

  1. Bij Roelien Wemmenhove, hoek van Wassenaerlaan 2/Staringweg, staat aan het begin van de oprit aan de Staringweg een grijze container waarin u statiegeldflessen kunt deponeren. Zij brengt ze dan naar de winkel en het geld hiervoor stort ze in de TOUR OPUS 115 kas.
  2. Ook gaan wij als vrijwilliger aan de slag van 8 t/m 11 juni 2023 bij het festival Mañana Mañana in Laren. Hier kunnen we helpen bij het opbouwen, achter de bar staan, als parkeerwachter werken en nog veel meer. We kunnen ons inschrijven per dagdeel en verdienen zo een bedrag voor de Tour Opus 115 pot. Het bijkomende leuke voordeel is dat we per persoon een vrijkaartje krijgen voor een andere dag van het festival.

 

Helpen bij Mañana Mañana en vrijkaartje verdienen!

Mocht u als bezoeker van dit festival en/of als fan van Juliana nu denken, dit wil ik ook wel…… een dag(deel) helpen en daardoor een vrijkaartje verdienen? Dat kan! Meldt u dan voor 1 maart a.s. aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan krijgt u via de mail een inschrijfformulier toegezonden.

Het zou leuk zijn als we met veel mensen uit Almen daar de handen uit de mouwen kunnen steken en daarna kunnen genieten van het festival.

 

Over het programma van TOUR OPUS 115 en de activiteiten voor de komende tijd wordt u, zoals gebruikelijk, op de hoogte gehouden middels de  Almenak en onze website: www.juliana-almen.nl .

 

Bertus