Zoeken
In\uitlog

Geslaagde voorspeelmiddag

 

Op zondagmiddag 13 maart hadden we onze jaarlijkse voorspeelmiddag in Ons Huis, met medewerking van de verschillende docenten. Jonge maar ook oudere leerlingen lieten horen wat ze met hun instrument kunnen. De bovenzaal was goed gevuld met familie, vrienden en andere gegadigden. 

 

Herman Westendorp mocht beginnen op zijn Es-bas. Hij bracht het Bundeslied van Mozart ten gehore. 

Daarna kwam Mauk de Boer. Hij speelde eerst, met begeleidende muziek op CD, 2 liedjes op de blokfluit. De muziek CD had wat kuren maar Mauk bleef rustig en zette iedere keer weer opnieuw aan. Totaal geen last van zenuwen. Omdat hij sinds enkele weken op trompetles zit wilde hij ook graag een liedje op zijn trompet spelen. Heel dapper blies hij Lets Rock en Berg en Dal.

Dat ook leden die al jaren bij het orkest spelen nog wat op kunnen steken van les lieten Janny Westendorp en Gerrie Brinkman horen. Zij speelden op hun klarinet duettjes van Kuffner, Richter en later ook nog samen de jeugd klarinettisten Roosmarijn Bibo en Kaylee Gotink. Docent Andrea Klooster begeleide het kwartet met haar basklarinet. Roosmarijn en Kaylee lieten ook nog hele mooie klanken horen als duo. Hakana Matata en A Whole New World. 

 

 

De kopersectie is goed gevuld bij de jeugd. Teun Rouwenhorst speelde Duet 165 op zijn trompet. Jurgen Kolkman Erik Eso op zijn trombone en het duo Koen Vruggink en Daan Lenderink Dancing Queen op trombone. Nick Jong en Jayden Gotink houden meer van percussie. Zij speelden samen het nummer Variant.

 

Ook het opleidingsorkest speelde met veel enthousiasme nog enkele nummers waaronder Jurassic Park en Indian Rock. 

Al met al een geslaagd samenzijn met enthousiaste leerlingen.

 

Jopie van Doleweerd