Zoeken
In\uitlog

We gaan weer beginnen...

We gaan weer beginnen!
En wel meteen met het afscheidsconcert voor Alike.

Deze is, zoals jullie weten, gepland op donderdagavond 3 september. Wat we spelen is al aan jullie bekend gemaakt in een mail van Wilrike in juni. Het kan zijn dat hier nog enige wijziging in komt. Lord Tullamore komt te vervallen en mogelijk ook Always Look on the bright side of life. Alike zal donderdag bepalen wat er definitief wordt gespeeld op 3 september. Maar op de eerste repetitie moeten we wel meteen spijkers met koppen slaan. Er zijn al een paar afmeldingen voor die eerste repetitie,  deze leden hebben beloofd thuis al vast goed te oefenen. Laten we dat allemaal maar doen.

Dus het programma voor de komende weken is als volgt:
-Donderdag 20 en donderdag 27 augustus repetitie o.l.v. Alike
-Donderdag 3 september
: afscheidsconcert. Informatie hierover volgt.

-Zondag 23 augustus wordt weer de Berkelmarathon gezwommen en wij zijn gevraagd deze muzikaal te begeleiden (dit is door ons toegezegd).Bert vaart ons in de Fute, dus het wordt vast gezellig. Verzamelen op het zwembad om 12.45 uur. Mee: marsenboekje, paarse boekjes en deuntjesboekje, kleding: blauw/fuchsiashirts.

Vanaf donderdag 10 september gaan we dan door met Gilian met als eerstvolgende optreden onder zijn leiding de kerstnachtdienst begeleiding.

Verder: zijn jullie al ingelogd op de nieuwe Juliana website? Als je dit bericht kunt zien, dan wel, want hij is (als het goed is) alleen zichtbaar als je ingelogd bent op de site. Leuk dat jullie je hebben geregistreerd en ook inloggen!

Tot donderdag allemaal!

Linda Schieven